Színésznő a határon

Nagy Karina
2016. 11. 09.
Megosztás


1985. Ekkor születtem. Nem történt semmi eget rengető a világban, csak két ember élete gyökeresen megváltozott, ők a szüleim. Első gyermek vagyok. Nincsenek művészek a családomban.


2004. Ekkor sem történt semmi különös a világban, csak egy ember élete változott meg gyökeresen, az enyém... Felvettek a Kaposvári Egyetem színész szakára. 2007-ben végeztem, 21 évesen színészként léptem a Világba. Azóta eltelt 9 év (Jesszusom, az majdnem 10...), és én megjártam Magyarország 7 színházát (kaposvári Csiky Gergely, budapesti Thália, Pinceszínház, Grundszínház, zalaegerszegi Griff Bábszínház, egri Gárdonyi Géza, nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház), bennünk eljátszottam közel 30 szerepet. Szerelmes vagyok a hivatásomba, de a szerelem sokszor fáj.

 A Kőrösi Csoma Sándor Program egy másik szerelem az éltemben. Két évet vártam rá, hogy végül beteljesüljön. Magyarország nemzetpolitikájának szerves részeként, 100 ösztöndíjast küldenek ki világszerte, a diaszpórában élő magyarság magyar tudatának ápolása érdekében. A végcél, egy erős hálózat kiépítése Magyarország és a diaszpóra között, így erősítvén meg nemzetünket. Első olyan ösztöndíjas vagyok Oslóban, akinek csak Oslo, és környéke a területe. A fogadó szerveztem, a Norvég-Magyar Egyesület, ez pusztán annyit jelent, hogy az egyesület segít terveim megvalósításában, de nem jelent semmiféle kizárólagosságot. Én abszolút független személy vagyok, minden magyar érdekét képviselem. Színészként főleg színházi és színház közeli programokat fogok szervezni, mert a színház közösségteremtő erejében hiszek igazán.

 Aki szeretne velem kapcsolatba lépni, akár egy ötlet megvalósításában, akár pusztán barátkozás céljából, bátran hívjon telefonon: 92077913 vagy írjon levelet: nagykarina@gmail.com-ra.
Színésznő a határon - Borítókép