Ez biztos szerelem

Katona Barbara
2018. 05. 19.
Megosztás


Katona Barbara vagyok, 23 éves tervezőgrafikus hallgató az Eszterházy Károly Egyetem Média és Design Tanszékén. Idén fogok diplomázni alapképzésen és mesterképzésre való jelentkezésem után szeretnék Norvégiában, Osloban kint tölteni egy fél- vagy egy évet Erasmus+ program keretében.


Egy éve történt, hogy az alkotásaimat közzétettem az interneten, és megtalált engem egy Osloban élő művésznő, akivel nagyon szoros barátságot kötöttünk. 

Eljött a nyár, és lehetőséget kaptam rá, hogy elutazzam hozzá egy hétre és körülnézhessek, mi történik a norvég tervezőgrafika területén. Mondanom sem kell: lenyűgözött. Ebben láttam a jövőmet, és tudtam, hogy nekem oda valahogy vissza kell jutnom, hogy tanulhassak tőlük, és tovább fejlesszem magam. A norvég emberek kedvessége, és nyugodtsága engem is végtelen nyugalommal töltött el, és meglepett, hogy mennyire bíznak a másikban. Belegondolva én egy teljesen idegen emberként mentem oda egy másik országból, és a művésznő befogadott a lakásába egy hétre. Azóta is végtelenül hálás vagyok a sorsnak, hogy ez megtörténhetett velem.

A munkáimat az alábbi platformokon találjátok:

 www.behance.net/brbrgraphics
www.instagram.com/brbrgraphics
 - Borítókép