Csokoládé kóstolás

2018. 11. 27.
Megosztás


Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy December 6-án 17:30-kor a felnőtteknek is jön a Mikulás. Megismételjük a tavalyi nagysikerű csokoládé kóstolást a Magyar Nagykövetségen, melyre mindenkit szeretettel várunk. Idén a menü kicsit változatosabb lesz, mert két magyar, nicaraguai és venezuelai kakaóbabból készült, díjnyertes bean-to-bar táblát is megkóstolunk, valamint azt is kipróbáljuk, milyen új ízjegyek keletkeznek sör hatására a csokiban, melyhez helyi kézműves söröket használunk.


Tóth Csaba csokoládé connoisseur vezetésével ismét megtapasztalhatjuk, hogy a csokoládé nemcsak egy egyenízű snack, hanem igazi szenvedély! A különböző kakaófajtáknak, termőterületeknek és feldolgozásnak köszönhetően szinte végtelen számú a különböző természetes aromák széles választéka. Az előadás alatt megtapasztalhatjuk, hogy mi a különbség a tömegtermelt ipari minőség és az ízletes aromákban gazdag, kakaóból készült csoki között. Újra átvesszük, hogyan kell csokoládét kóstolni és hogyan lehet a legtöbb ízt, aromát és élvezetet kihozni egy kocka csokiból.

 

Az előadás után kötetlen hangulatú beszélgetés, finom pogácsa és kávé várja az érdeklődőket!

 

A rendezvény ingyenes, de a rendelkezésre álló hely korlátozottsága miatt kérünk mindenkit, hogy részvételi szándékát előzetesen, legkésőbb 2018. december 3-ig jelezze a Titkárság e-mail címére (mission.osl@mfa.gov.hu) küldött üzenettel.

 

Szeretettel várunk mindenkit!

 

Üdvözlettel:

Sikó Anna

nagykövet

Embassy of Hungary/Magyarország Nagykövetsége

Sophus Lies gate 3

0244 Oslo, Norway/Norvégia

Phone: 22-54-7640/Tel: +47-2254-7640