A VII. Magyar Világtalálkozó

2017. 03. 23.
Megosztás


MÁJUS 16. (kedd) A KITÜNTETETTEK NAPJA – DÍSZÜNNEPSÉG


HAZÁDNAK RENDÜLETLENÜL - A VII. MAGYAR VILÁGTALÁLKOZÓ DÍSZÜNNEPSÉGE

Budapest, Stefánia Palota - Színházterem - 18 óra

Köszöntők, üdvözletek - Kulturális Gálaműsor neves előadóművészek, csoportok közreműködésével - kiállítás, bemutatók, kóstolók, fogadás az előtérben. 

Az alábbi elismerések átadására kerül sor:

     „A Világ Magyarságáért” közéleti és művészeti díjakat azon személyek kapják, akik az összmagyarság összefogásának és nemzettudatának erősítése érdekében kiemelkedő munkát végeznek, megköszönve nekik hazafias áldozatvállalásukat, s hozzájárulásukat a magyarság szellemi örökségének megmaradásáért, a magyar kultúra határon túli népszerűsítéséért, s az országok, népek közötti civilkapcsolatok elmélyítéséért. 

  A „Tiszteletbeli Magyar címet azok a nem magyar származású személyek vehetik át, akik Magyarország és a magyarság javára végeznek értékes tevékenységet, Magyarország jó hírnevét erősítik, s a népek, nemzetek közötti békés együttműködést elősegítik. 

Az „Összefogás a Magyarságért” díjat azon személyek vehetik át, akik a Panoráma Világklub jelmondata, a „Határtalan összefogás értékeinkért” szellemiségét képviselve a határokon átívelő kapcsolatteremtés és együttműködés érdekében kiemelkedő, önzetlen munkát végeznek.